Kasper P: Skal slå deres spil i stykker

AaB og Kasper Pedersen forventer at møde et godt spillende Lyngby-mandskab

Jeppe Hostrup
Kasper Pedersen vil slå Lyngbys velpolerede spil i stykker.Arkivfoto: Lars Pauli
Sport 19. september 2016 06:16 - Opdateret 19. september 2016 10:52

AALBORG: AaB skal mandag aften forsøge at finde tilbage på sporet efter nederlaget til Brøndby i sidste weekend, når de møder Lyngby BK på udebane. Og AaB’erne forventer at møde et godt spillende Lyngby-mandskab. Men det velpolerede spil vil forsvarsspiller Kasper Pedersen forsøge at forpurre.

- De har været godt spillende og været gode til at spille den ud. Det vil vi selvfølgelig forsøge at slå i stykker, og vi vil gerne lægge energi i kampen og få sat vores præg på kampen med vores spil og forhåbentlig få scoret et par mål derovre, siger midterforsvarer Kasper Pedersen.

Også cheftræner Lars Søndergaard har set aftenens modstander spille god fodbold, og ifølge ham er det uheld, at Lyngby har tabt de seneste kampe i Superligaen.

- Lyngby har et spillemæssigt rigtig godt hold. Så kan man sige, at de resultatmæssigt ikke har klaret sig godt på det seneste. I de to sidste kampe må man også sige, at de har været relativt uheldige med nogle dommerkendelser, som absolut ikke er gået deres vej. I enden af nogle fejlkendelser fra dommeren, har modstanderen så scoret, siger Lars Søndergaard.

Kampen mellem Lyngby og AaB fløjtes i gang klokken 19.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...