Kasper P. vil være stamspiller

Forsvarsspilleren glæder sig over tillid fra AaB

Søren Olsson
Kasper Pedersen har flere gange vist sin målfarlighed og er noteret for tre scoringer i AaB-trøjen. Arkivfoto: Lars Pauli
Sport 3. juli 2015 06:14 - Opdateret 3. juli 2015 09:56

AALBORG: Forsvarsspilleren Kasper Pedersen forlængede torsdag sin kontrakt med AaB, så den nu løber frem til sommeren 2019 - altså to og et halvt år længere end den aftale, han havde i forvejen. Dermed gør AaB, hvad de kan for at fremtidssikre forsvaret, efter de tidligere torsdag solgte Rasmus Thelander til den græske storklub Panathinaikos.

- Vi har lavet en lang aftale, fordi der er gensidig tillid. Jeg er meget glad for at være i AaB, og de virker til at være meget glade for mig. Og jeg tror på, at vi i fællesskab kan tage de næste skridt i min udviklings som fodboldspiller, siger Kasper Pedersen, der umiddelbart ligner et godt bud på en starter i midterforsvaret i den kommende sæson.

- Selvfølgelig har jeg da nu en ambition om, at jeg skal være stamspiller på et tidspunkt. Men nu må vi se, hvad der sker. Der er kommet nye øjne på os, og han skal også have en chance for at vurdere os en for en. Og så skal jeg jo også lige blive helt klar, så jeg kan bevise mit værd på træningsbanen, siger han.

Helenius er fortid i @AstonVillafc og på kontrakt i @AaBsport Kontrakten gælder frem til 30. juni 2017.

Et billede slået op af Nordjyskesport (@nordjyskesport) den

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...