Kasper Schmeichel: Jeg er ligeglad hvordan vi vinder

Bliver mesterskabet sikret mandag i sofaen, så er glæden nøjagtig lige så stor hos Leicesters dansker.

FBL-ENG-PR-MAN UTD-LEICESTER Foto: Scanpix/Oli Scarff

FBL-ENG-PR-MAN UTD-LEICESTER Foto: Scanpix/Oli Scarff

Leicester City kan mandag aften vinde det engelske mesterskab for første gang nogensinde, hvis Tottenham ikke vinder ude over Chelsea i Premier League.

Dermed kan Kasper Schmeichel og co. ende med at sidde med fødderne solidt plantet i sofaerne derhjemme og samtidig skrive fodboldhistorie uden at spille selv.

Det betyder dog mindre for den danske landsholdsmålmand.

- Jeg er ligeglad med, hvordan vi vinder det (mesterskabet, red.), så længe vi vinder det. Tottenham er et godt hold, men de skal op imod et virkelig godt hold i Chelsea.

- Vi håber, at Chelsea vinder eller får uafgjort, siger Kasper Schmeichel efter søndagens 1-1-opgør mod Manchester United på Old Trafford ifølge fodboldmagasinet FourFourTwo.

Her diskede Schmeichel op med flere store redninger, og han viste klassen ikke mindst i slutningen af opgøret, hvor Leicester med en sejr havde sikret mesterskabet.

Landsholdskeeperen slår dog fast, at intet er afgjort endnu.

- Det er ikke ovre. Spurs er i stand til at tage til Stamford Bridge (Chelseas hjemmebane, red.) og vinde, siger Schmeichel.

Han er tilfreds med indsatsen på Old Trafford, hvor Leicester blev en mand i undertal, da Daniel Drinkwater blev udvist med sit andet gule kort i kampen kort før tid.

- Vi er lidt skuffede. Vi havde chancerne, men det havde de også. Det var en åben kamp. Det kræver karakter, når man kommer bagud 0-1 på Old Trafford, og vi viste høj moral i dag, siger Kasper Schmeichel.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.