Kastrup er købt

Østrigere overtager tre fjerdedele af den vestjyske producent af vinduer og døre

Kastrup A/S beskæftiger omkring 200 medarbejdere. Arkivfoto: Tommy Kofoed.

Kastrup A/S beskæftiger omkring 200 medarbejdere. Arkivfoto: Tommy Kofoed.

LYBY:Vinduesfabrikken Kastrup A/S er blevet international. Østrigske IFN Holding, en sværvægter på det europæiske marked for vinduer og døre, har indgået aftale om at købe 75 procent af aktierne i den familieejede vestjyske virksomhed, der har en stor produktion af træ/alu vinduer i Lyby i Salling. Desuden har Kastrup fabrikker i Holstebro og Vildbjerg.

- Samarbejdet med IFN Holding rummer store perspektiver for Kastrup. Nu får vi en, på alle måder, stærk partner, som vil blive vores brohoved til eksportmarkederne og sætte ekstra skub i væksten, siger direktør Lasse Kastrup, Holstebro.

Markeds- og ledelsesmæssigt medfører opkøbet ingen synlige ændringer. Kastrup vil vedblive at være et selvstændigt brand med eget salg, udvikling og produktion, styret af Lasse Kastrup, der fortsat ejer 25 procent af virksomheden.

- Fabriksejendommene indgår i handlen, og vi skal fortsat udvikle og vækste i lokalområdet. Alle vores omkring 200 medarbejdere fortsætter, og vi skulle gerne få brug for flere i fremtiden, siger Lasse Kastrup.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.