Katastrofestart af Kjeldsen

Den nordjyske golfspiller må se langt efter et topresultat ved US Open

Søren Kjeldsen ramte ikke ret meget på første runde af US Open. Foto. Scanpix

Søren Kjeldsen ramte ikke ret meget på første runde af US Open. Foto. Scanpix

SAN FRANCISCO: Første runde af golfturneringen US Open blev en stor nedtur for Søren Søren Kjeldsen. Han gik banen i hele 85 slag, 15 over par, og ligger på en næstsidsteplads blandt de 156 deltager.
Anders Hansen var bedste af de tre danskere der er med ved US Open. Han lagde ud med at gå første runde af den traditionsrige turnering i to over par med 72 slag og ligger dermed på en delt 23. plads.
Knap så godt gik det for Thomas Bjørn, der gik runden i 78 slag, hele otte over par, hvilket placerer ham langt nede i feltet på en delt 126. plads.
På forhånd var det ventet, at banen i The Olympic Club i San Francisco ville kræve mange slag af deltagerne, men en runde uden en eneste birdie og med otte bogeys var formentlig ikke lige, hvad Bjørn havde regnet med.
Tiger Woods var til gengæld godt spillende i første runde, som han klarede i et slag under par, og han blander sig dermed i topstriden, hvor Michael Thompson lagde sig i spidsen efter afslutningen af første runde.
Amerikaneren brugte kun 66 slag til første runde, hvilket er fire slag under banens par.
Caroline Wozniackis kæreste, Rory McIlroy, der vandt turneringen sidste år, fik en nervøs start på titelforsvaret, da han gik syv over par og endte på 77 slag.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.