Katastrofestart og dyre udvisninger

Aalborg Pirates er nede med 3-0 i semifinaleserien efter nyt nederlag til SønderjyskE

6
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

VOJENS:Bagud 2-0 efter bare knap fire minutters spil.

Det kan man da kalde en katastrofal start på en kamp, som de nordjyske pirater ellers gerne ville have skulle markere et comeback i semifinaleserien mod de regerende mestre fra SønderjyskE.

Det gjorde kampen så ikke. Hjemmeholdet vandt 5-1.

Mens SønderjyskE slap fra kampen med en enkelt to minutters udvisning, så regnede det med udvisninger til nordjyderne gennem hele kampen. 12 blev det til mod SønderjyskE’s tre. Og det kostede naturligvis.

Seks minutter før første periodes udløb fik Alex Leavitt to minutter for en hooking og yderligere 10 minutter for usportslig optræden, og da Piraterne samtidig fik en holdstraf på yderligere to minutter, måtte nordjyderne spille fulde to minutter i undertal.

Det overlevede piraterne godt et minut, men så blev de udspillet på kryds og tværs, og så var det 3-0.

Det lykkedes dog Kasper Degn at få pucken i SønderjyskE’s net i en situation, hvor dommerne i første omgang ikke dømte mål. Men et målkamera havde dog fanget målet, så efter et minuts spil valgte dommerne alligevel at dømme mål.

Men lige lidt hjalp det, for 20 sekunder før periodens udløb blev det 4-1 i en situation, hvor nordjyderne igen blev udspillet på kryds og tværs.

Fra anden periodes start kom Nikolaj Nørbak i mål for piraterne på noget af en uriaspost, men han holdt faktisk målet rent i næsten ni minutter, på trods af det faktum, at langt hovedparten af spillet foregik i Piraternes forsvarszone.

Nørbak måtte dog overgive sig, da nordjyderne havde hele tre spillere til afsoning for diverse forseelser, hvor det også lykkedes Steffen Klarskov efter nok en udvisning at opføre sig så dårligt i dommernes øjne, at han blev sendt i bad med en game misconduct.

Men i fem mod tre kunne Nørbak ikke forhindre en sønderjysk scoring. Han klarede dog fortrinligt for sig resten af perioden, og dermed var det 5-1 til sønderjyderne efter anden periode.

I tredje periode fik aalborgenserne langt mere spil, men det udmøntede sig ikke i hverken scoringer eller oplagte målchancer. Victor Öhman fik dog en enkelt, som han dog brændte på SønderjyskE-keeper Alfie Michaud. Det blev også til et par gode forsøg i et powerplay mod slutningen af kampen, men ikke til mål.

Da det også lykkedes for Nikolaj Nørbak at holde buret rent, blev det ved de 5-1 til SønderjyskE, der nu fører serien med 3-0

De to hold mødes igen i Gigantium på tirsdag i en kamp, der kan blive seriens sidste, hvis Aalborgpiraterne altså taber.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.