Katherine Jackson: Derfor forsvandt jeg

Katherine Jackson fortalte ikke børnebørnene, at hun var væk, fordi hun ikke ville bruge en telefon.

Katherine Jackson: Derfor forsvandt jeg

Der var en forklaring på, at farmoren til Jackson-børnene, Katherine Jackson, ikke fortalte børnebørnene, at hun var på besøg hos deres tante. Ifølge nyhedsbureauet Bang Showbiz havde hun nemlig ikke lyst til at benytte en telefon.

- En af grundende til, at jeg ikke ringede, er, at jeg havde lagt min telefon fra mig og ikke ville have nogen opkald, mens jeg var der (hos tanten red.), fortæller Michael Jacksons 82-årige mor til ABC News.

Farmoren har dog på grund af sin lille 10 dages ferie hos sin datter Rebbie mistet forældremyndigheden over den afdøde popkonges tre børn, Paris, Blanket og Prince Michael til Michael Jacksons nevø TJ Jackson.

Og det er selvfølgelig ikke noget, Katherine er stolt af.

- Jeg er helt knust over, at jeg, mens jeg var væk, har fået taget mine børnebørn fra mig, når jeg jo kommer hjem, konstaterer farmoren, der nu har titlen som tidligere værge for Jackson-børnene.

Katherine slår samtidigt fast, at der aldrig var tale om en kidnapning, men blot en ferie, som hun havde brug for.

- Der går rygter om, at jeg er blevet kidnappet. Jeg er her for at fortælle jer, at jeg har det godt og dejligt. Mine børn ville aldrig gøre sådan noget, fortæller farmoren.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.