Katie Melua giver koncert i Arena Nord

Den populære sangfugl besøger Frederikshavn 18. november

Katie Melua optræder i Arena Nord i Frederikshavn søndag 18. november. Billetsalget starter i dag.(AP Photo/Daniel Maurer)

Katie Melua optræder i Arena Nord i Frederikshavn søndag 18. november. Billetsalget starter i dag.(AP Photo/Daniel Maurer)

FREDERIKSHAVN:Sangsilden Katie Melua besøger til efteråret Frederikshavn. Søndag 18. november giver den populære sanger og sangskriver nemlig koncert i Arena Nord.Katie Melua er formentlig mest kendt for hits som ”Closest Thing to Crazy” og ”Nine Million Bicycles”, der har været med til at sikre hende et verdensomspændende pladesalg på godt 11 millioner. Katie Melua er lige nu aktuel med sit 5. studiealbum ”Secret Symphony”, som denne gang udelukkende indeholder hendes egne sange. Se en video til det nye nummer Moonshine HER. Ved besøget i Frederikshavn er der kun plads til cirka 2.000 tilhørere, da der udelukkende sælges siddepladser til koncerten. Med sig på scenen har Katie Melua et orkester på otte personer, der blandt andet spiller på violiner, cello og bratsch, så de smukke symfoniske sange kan få den helt rette underlægning. Billetsalget starter i dag klokken 10.00 på hjemmesiden www.billetten.dk.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.