Katy Perry overvejede selvmord

Bruddet med eksmanden Russell Brand var så hårdt for sangerinden Katy Perry, at hun overvejede selvmord.

Katy Perry overvejede selvmord

Sangerinden Katy Perry satte spørgsmålstegn ved, om hun skulle fortsætte med at leve efter sit brud med den engelske komiker Russell Brand.

Det fortæller hun ifølge Female First.

Katy Perry, der gik fra Russell Brand i december 2011 efter 14 måneders ægteskab, siger, at hun var så ødelagt efter deres brud, at hun overvejede at begå selvmord.

Den 28-årige sangerinde, der nu er kærester med John Mayer, synger om det på sangene "Ghost" og "By The Grace of God" fra hendes kommende album "Prism".

I sangen "By The Grace of God" synger Perry om, hvordan hun ligger på sit badeværelsesgulv og overvejer, om hun skal gøre en ende på det hele. Samtidig takker hun sin søster for, at hjælpe hende med at holde hovedet over vandet i den periode.

- Den sang er beviset på, hvor svært det var på et bestemt tidspunkt. Jeg spurgte mig selv "Har jeg lyst til at gå igennem det? Skal jeg blive ved med at leve?", siger Perry til Billboard Magazine.

- Alle sangene handler om øjeblikke fra det rigtige liv. Jeg kan kun skrive autobiografisk. Jeg putter alle beviserne i musikken. Jeg fortæller mine fans, at hvis de vil kende sandheden, så skal de bare lytte til sangene, siger hun.

Katy Perry, hvis album udkommer 21. oktober i Danmark, har for nylig solgt det hus, hun delte med Russell Brand i West Hollywood.

Newspaq

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.