Katy Perry tager en pause fra karrieren

- Jeg har brug for at lade mit hjerte hele, siger Perry oven på skilsmissen fra komikeren Russell Brand.

Katy Perry tager en pause fra karrieren

Hun har længe været et hot navn på såvel koncertscener som i verdens sladderblade, men nu har den 27-årige sangerinde Katy Perry planer om at holde en god lang pause fra rampelyset.

Perry har nemlig brug for tid til at komme sig over bruddet med komikeren Russell Brand, som hun var gift med i 14 måneder. Det fortæller sangerinden til den engelske avis The Mirror.

- Jeg har brug for at lade mit hjerte hele, siger Katy Perry, der har planer om at holde en længere pause fra spotlyset fra slutningen af juli.

I samme interview hentyder sangerinden, at skilsmissen fra Brand skyldes, at hendes karriere forhindrede hende i at bruge nok tid med den 37-årige komiker, hvilket ikke altid faldt i lige god jord hos Brand.

- For en moderne kvinde er det vigtigt at blive støttet, og at der er en vis lighed i alle aspekter af forholdet, siger Perry.

Hun tilføjer dog, at hun trods det korte kuldsejlede ægteskab ikke fortryder noget.

- Faktisk har jeg lært noget, og det er af stor værdi for mig. Penge ville ikke kunne købe den lektie, jeg har lært. Jeg lærer hele tiden noget, og ofte giver det mig virkelig godt materiale til mine sange, siger hun i et interview med sladdersitet Extra.

Inden Katy Perry tager en pause fra livet som superstjerne, når hun dog lige at sende en dokumentarfilm på gaden, hvor man kan følge sangerindens karriere fra starten og frem til nu - inklusiv bruddet med Russell Brand.

- Hele filmen handler om at overvinde forhindringer som for eksempel min kristne families modstand, siger hun.

Dokumentaren "Katy Perry: Part of Me" bliver sat til salg 5. juli.

/ritzau/