Keane stopper øjeblikkeligt i Aston Villa

Den irske fodboldlegende Roy Keane stopper som assistent i Aston Villa for at koncentrere sig om landsholdet.

28. november 2014 11:27 - Opdateret 28. november 2014 11:29

Den danske landsholdsspiller Jores Okore skal snart have kommandoer fra en ny mand i sin klub, Aston Villa.

Den irske fodboldlegende Roy Keane stopper nemlig i sin rolle som assistent for manager Paul Lambert med øjeblikkelig virkning.

Det meddeler Premier League-klubben fredag.

Roy Keane er også assistent på det irske landshold, og han giver dobbeltarbejdet som årsag til, at han trækker stikket på klubholdet.

- I sidste ende er mine roller i Villa og Irland og mit engagement i begge roller blevet for meget. Det er ikke fair for hverken Villa eller landsholdet, og derfor har jeg taget den beslutning, siger Roy Keane ifølge BBC.

Ifølge en talsmand for Aston Villa har dobbeltarbejdet med klubben og landsholdet også gjort det svært for den tidligere Manchester United-spiller at finde tid nok til familien.

Ifølge manager Paul Lambert vil Aston Villa finde Keanes afløser så hurtigt, som det er praktisk muligt.

- Roy kom her til morgen og fortalte mig, at han har svært ved at kombinere sine roller, og at det førte til denne beslutning. Det respekterer jeg fuldt ud, siger Aston Villas manager Paul Lambert.

Aston Villa møder Burnley i Premier League lørdag. Holdet er i tabellen kun to point over nedrykningsstregen og har ikke haft meget at juble over i denne efterårssæson.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...