Kejser bliver Big Sister

Den populære radiovært på ANR’s morgenprogram med de herreløse hunde skal være vært på Big Brother

Anne Kejser har udover at bestyre ANRs morgenshow også opnåe hæderen at være dronning af Aalborgs Karneval. Nu skal hun være tv-vært på Kanal 5's Big Brother. Arkivfoto <i>Grete Dahl</i>

Anne Kejser har udover at bestyre ANRs morgenshow også opnåe hæderen at være dronning af Aalborgs Karneval. Nu skal hun være tv-vært på Kanal 5's Big Brother. Arkivfoto Grete Dahl

NORDJYLLAND:Anne Kejser - populær vært på ANRs morgenshow ”Anne og de Herreløse Hunde” - har fået sig et bijob.

Hun skal være Big Sister - eller måske mere præcist vært for tv-kanalen Kanal 5’s program Big Brother sæson 2013

Nyheden kunne radioværten selv breake for ANRs lyttere her mandag morgen.

- Min rolle bliver at styre slagets gang i den ugentlige live afstemning, hvor en af beboerne må forlade huset. Og mon ikke jeg kommer til at skulle give en trøstende krammer til den uheldige beboer, der ikke skal være med i legen mere? fortæller den 31-årige Anne Kejser til ANR.dk.

Et kick at sende live

- Jeg ser det som en kæmpestor, men dejlig udfordring at skulle være vært på ”Big Brother”. Jeg er sikker på, at det kommer til at være et kick for mig, at det er live tv, og jeg glæder mig sindssyg meget. Især fordi jeg elsker formatet, ikke mindst i år, hvor den klassiske isolationshistorie krydres med rigtig, rigtig meget skæv og gakket humor, hvilket lige er mig,” siger Anne, der også er glad for den autenticitet, der ligger i, at ”Big Brother” er ucensureret reality, siger hun til kanal5.dk

Radioværten, der altså også nu bliver tv-vær, har endnu ikke sagt goddag til årets deltagere. De er nemlig ikke udvalgt endnu.

Har været tv-vært før

Fra skærmen er Anne Kejser allerede et kendt ansigt på Kanal 5 fra programmer som” Vinter WIPEOUT” og ”Bypiger søger bonderøve” ligesom hun tidligere har været med i satireprogrammet ”Slemme, slemme piger” på TV2 Zulu.

Men de trofaste lyttere til Kejserens morgenshow, hvor hun sammen med Niels Skovmand, Niarn og andre medværter underholder nordjyderne i fire time hver morgen skal ikke fortvivle.

Anne Kejsers TV-karriere kommer ikke til at blokere fuldstændigt for hendes radioløjer. Du vil stadig kunne opleve Annes morgenfriske stemme hver uge, dog med et par indlagte fridage, hvor hun altså laver fjernsyn.

Den nye sæson af Big Brother har premiere her i foråret 2013.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.