Keller er tilbage

Den nordjyske prof-bokser hentede sin femte sejr

Nordic Fight Night i Frederikshavn
Torben Keller mod Laszio Szekers
Foto Bente Poder <i>Bente Poder</i>

Nordic Fight Night i Frederikshavn Torben Keller mod Laszio Szekers Foto Bente Poder Bente Poder

Galleri - Tryk og se alle billederne.

FREDERIKSHAVN:Torben Keller vendte lørdag aften tilbage til ringen efter en lang sommerferie, da han mødte ungarske Laszlo Szekeres ved Nordic Fight Night-stævnet i Arena Nord i Frederikshavn.

Keller skulle revanchere skuffelsen fra den seneste kamp i juni i København, hvor han måtte nøjes med uafgjort mod italienske Luca Arrigo.
Keller boksede efter gameplanen. Mere bevægelig med fødderne og arbejdende med det venstrejab, der har fungeret for ham i hele karrieren. Han undgik infight og slog ellers i korte præcise serier, der sikrede ham omgangen 10-9.
I anden omgang fortsatte Keller med taktikken, men forsømte at gå efter kroppen, hvilket ellers var en nødvendighed imod en ungarer, der befandt sig bedst bag de dobbelte parader. Omgangssejren på 10-9 kunne dog ikke diskuteres.
I tredje omgang startede Keller væsentligt mere aggressivt og fik ram på ungareren med et par gode serier, men halvvejs i omgangen blev han for passiv, hvilket han også fik at vide fra den tyske træner i ringhjørnet. Endnu engang dog en sikker omgang på 10-9.
I fjerde omgang startede Keller passivt, men efter et minut sad den venstre uppercut, og ungareren måtte tage tælling. Og nu sad boksningen for alvor. Ungareren sænkede paraderne efter at være blevet ramt af hooks til kroppen, og så blev der for alvor plads til, at jabbet kunne bore sig ind, 10-8 til Keller i fjerde omgang.
Femte omgang blev lidt mere afventede for Keller, der sænkede tempoet en anelse, men stadig trak med gode kropsstød - igen 10-9 til keller.
I sjette omgang virkede ungareren efterhånden særdeles træt og blev yderligere udmattet af flere hårde hooks til kroppen. Men en ny omgang på 10-9 og dermed en sikker pointsejr på 60-53.

Var godt tilfreds

Ud fra de ting, Keller selv havde talt om inden, var han godt tilfreds med indsatsen.

- Jeg vil give mig selv et ottetal eller en lille nier. De førte tre omgange var ikke alt for gode, men derfra fik jeg for alvor styr på de ting, jeg gerne ville. Jeg får åbnet ham med stød til kroppen, og så får jeg fuldt godt op. Jeg er måske selv skyld i, at han står så meget bag paraderne, fordi jeg gerne ville have ham til at komme til mig. Og da det ikke lykkedes, måtte jeg lave om, siger Torben Keller.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.