Keller tilbage til tegnebrættet

Nordjyden håber på en frisk start, når han lørdag bokser ved Fight Night i Frederikshavn

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Torben Keller (th.) kender ikke meget til sin modstander, men det bekymrer ham ikke.Foto Kurt Bering

FREDERIKSHAVN:Det er en Torben Keller, der er ved at finde tilbage til sit gamle jeg, der lørdag aften træder i ringen ved Nordic Fight Night-stævnet i Arena Nord i Frederikshavn.

I december sidste år fik han sin professionelle debut, og derfra gik det hurtigt med mange kampe på kort tid. Men i juni skuffede han især sig selv ved at virke forkrampet i den uafgjorte kamp mod italienske Luca Arrigo i Herning.
Nu har han trænet hårdt henover sommerferien - både i og udenfor ringen - og er klar til at finde tilbage til den Torben Keller, der som amatør imponerede med en kvartfinale ved VM.
- Jeg er ved at finde mig selv. Jeg skal tilbage til de ting, som jeg ved gør mig til en god bokser. Og så skal jeg have dem tilpasset det professionelle koncept. Jeg synes det er gået godt, selvom tingene ikke er 100 procent på plads endnu, men jeg regner med at kunne se, at det går fremad med de ting, vi har arbejdet med, siger han.
- Jeg skal være mere loose i ringen, og jeg skal have mere bevægelse efter mine slag. Jeg har jo altid haft et godt jab, og det kan jeg godt bruge noget mere, for man skal jo ikke nødvendigvis ind og score med højrehånden i de professionelle kampe, siger han.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.