Kendis-Gustav indlagt efter halschok

Reality-kendissen Gustav Salinas blev i nat hasteopereret, da han pludselig ikke kunne trække vejret.

For de fleste mennesker er det at trække vejret ikke noget, der kræver megen opmærksomhed. Så meget desto mere skræmmende er det, når luftvejene pludselig ikke fungerer, som de skal.

Det måtte den danske reality-kendis Gustav Salinas sande i nat, da han pludselig ikke kunne trække vejret. En hastetur til Rigshospitalet fik dog sat tingene i orden igen. Det skriver realityfænomenet på det sociale billedmedie Instagram.

- De har fundet ud af at det ikke har noget med mine mandler at gøre, men det er en kæmpe byld jeg havde fået i halsen. Det resulterede i, at jeg ikke kunne trække vejret, skriver han som tekst til, hvad der nu må kaldes et hospitals-selfie.

På billedet ligger den 24-årige kendis nemlig tydeligvis i en hospitalsseng, mens blodet flyder i et drop i hans højre hånd. Ifølge Gustav Salinas blev bylden da også fjernet allerede i nat.

- Jeg ligger nu til observation i de næste 24 timer. Jeg har det efter omstændighederne godt, jeg føler mig dog temmelig dopet. Har besluttet mig for at tage de næste 10 dage fri. I ved hvor meget jeg elsker at tjene penge, men mit helbred er sgu vigtigere, lyder det fra den travle kendis, der uden for kameraet arbejder som bartender.

Se billedet og følg de mange kommentarer her: http://instagram.com/p/u21t9kwOvY/

Newspaq

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst