Kendis-Gustav indlagt efter halschok

Reality-kendissen Gustav Salinas blev i nat hasteopereret, da han pludselig ikke kunne trække vejret.

1. november 2014 13:58 - Opdateret 1. november 2014 13:59

For de fleste mennesker er det at trække vejret ikke noget, der kræver megen opmærksomhed. Så meget desto mere skræmmende er det, når luftvejene pludselig ikke fungerer, som de skal.

Det måtte den danske reality-kendis Gustav Salinas sande i nat, da han pludselig ikke kunne trække vejret. En hastetur til Rigshospitalet fik dog sat tingene i orden igen. Det skriver realityfænomenet på det sociale billedmedie Instagram.

- De har fundet ud af at det ikke har noget med mine mandler at gøre, men det er en kæmpe byld jeg havde fået i halsen. Det resulterede i, at jeg ikke kunne trække vejret, skriver han som tekst til, hvad der nu må kaldes et hospitals-selfie.

På billedet ligger den 24-årige kendis nemlig tydeligvis i en hospitalsseng, mens blodet flyder i et drop i hans højre hånd. Ifølge Gustav Salinas blev bylden da også fjernet allerede i nat.

- Jeg ligger nu til observation i de næste 24 timer. Jeg har det efter omstændighederne godt, jeg føler mig dog temmelig dopet. Har besluttet mig for at tage de næste 10 dage fri. I ved hvor meget jeg elsker at tjene penge, men mit helbred er sgu vigtigere, lyder det fra den travle kendis, der uden for kameraet arbejder som bartender.

Se billedet og følg de mange kommentarer her: http://instagram.com/p/u21t9kwOvY/

Newspaq

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...