Kendisfædre in spe: Lykønskninger vælter ind

Facebook bugner af tillykke-hilsner til danser og skuespiller Silas Holst, der snart skal have et barn med sin mand.

Nyheden om de lykkelige omstændigheder var kun lige sluppet ud, førend lykønskningerne begynder at strømme ind til den kendte danser og kommende far Silas Holst.

Næsten fyrretyve gratulationer er allerede poppet op på kendis-bøssens private facebookside, efter han selv offentliggjorde nyheden i et opslag for mindre end et døgn siden.

Silas Holst, der blandt andet er kendt fra "Vild med Dans" og Tivolis opførsel af musicalen "Grease", giftede sig sidste år med skuespiller Johannes Nymark. Parret har længe drømt om at blive fædre, og med hjælp fra ungdomsveninden Louise Mahnkopf ser det nu ud til, at drømmen bliver til virkelighed.

- Det er fuldstændig vildt. Jeg kan slet ikke beskrive, hvor meget vi glæder os, siger Johannes Nymark til Ekstra Bladet.

Barnets biologiske mor Louise Mahnkopf lagde onsdag det første scanningsbillede af den lille ny op på facebook. Barnet, der nu har vokset i maven i omkring tre måneder, forventes at komme til verden engang i efteråret.

Blandt de af Silas Holsts venner, der allerede har skrevet til ham på facebook, hersker der ingen tvivl: Han og Johannes Nymark bliver - på trods af den noget alternative familiekonstruktion - fantastiske forældre for deres lille guldklump.

- Hvor er jeres kommende barn heldig at få sådan nogle vidunderlige og omsorgsfulde forældre som jer, skriver Silas Holsts veninde fra Ringkøbing, Louise Kjær blandt andre. 

På facebook har Silas Holst desuden postet salgsannoncen for parrets store lejlighed på Frederiksberg. I følge Ekstra Bladet er planen, at den nybagte familie i fremtiden skal bo sammen alle fire i en tofamiliers-villa lidt uden for København.

Newspaq

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.