Kendispar i bizar baby-byttehandel

Mikael Persbrandts kæreste kræver en million for at føde parret endnu en baby

Mikael Persbrandt vil gerne have et barn mere, m,en det kommer til at koste ham en million kroner - mindst. Arkivfoto

Mikael Persbrandt vil gerne have et barn mere, m,en det kommer til at koste ham en million kroner - mindst. Arkivfoto

Sådan lyder det opsigtsvækkende krav fra journalisten og bloggeren Sanna Lundell, der danner par med den svenske stjerneskuespiller og ballademager Mikael Persbrandt.

Lundell afslørede sin og Persbrandts bizarre byttehandel i programmet ”Mom Enough” tirsdag til stor undren hos de øvrige medvirkende.

- Det lyder måske vanvittigt, og de fleste griner, når de hører det, men jeg har sagt til Mikael, som virkelig gerne vil have et barn mere, at jeg i så fald skal have en million for det, siger Lundell og uddyber det bizarre babybytte:

Udgiften løber op

- Det er for at sætte forældreskabet lidt i perspektiv i forhold til, hvad man som forælder taber rent økonomisk ved at få et barn. Udgiften ved at få et barn løber op. Det koster mindst et helt års indtægt at finansiere mad, tøj og at skulle opfostre barnet, lyder det fra Lundell, der altså kræver en million kroner af Persbrandt for at gå hjemme det første års tid med deres potentielle tredje barn.

37-årige Sanna Lundell har dannet par med den 52-årige baryler siden 2005, og sammen er de forældre til to sønner, Igor og Lo, men hvis børneflokken skal udvides, må Persbrandt altså punge ud til fruen.

Parret har været sammen i ti turbulente år, selvom de ifølge Lundell har slået op over 20 gange på grund af blandt andet Persbrandts misbrug af stoffer og til tider utilregnelige opførsel.

Kæmpet som dyr

- Vi har kæmpet som dyr og været til utallige parterapi-sessioner. På et tidspunkt kunne jeg ikke trække vejret. Jeg troede, jeg var ved at få et hjerteanfald og var ved at dø, men jeg ville have meget svært ved at gå fra ham, og han ville også have svært ved at gå fra mig, fortalte hun tidligere på året om deres forhold i et interview med Aftonbladet.

Mikael Persbrandt har medvirket i flere både internationale og også danske film - den alsidige skandalestjerne kan både skrive ”Hobbitten” og ”Hævnen” på CV’et.

Se hele indslaget med Sanna Lundell her:

/ritzau/FOKUS

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.