Kendisser husker Springsteen og limbo

Blandt de få resterende kendisser på Roskilde Festivalen bliver der kigget tilbage på Springsteen og limbo.

Kendisser husker Springsteen og limbo

Mens Roskilde Festivalen rocker de sidste toner ude på festivalpladsens mange scener søndag aften, er der kun få kendisser tilbage i backstage området.

Mange er taget hjem efter lørdagens store Bruce Springsteen-koncert, men blandt de få, der endnu tager ølglasset til læberne, kigges der tilbage på en vellykket festival præget af Springsteen og limbo-dans.

- Bruce Springsteen var helt klart det mest rørende. Han fik mig til at føle, at det var mig, der var 63 og kiggede tilbage på en lang karriere, husker Silas Bjerregaard, forsanger fra det danske band Turboweekend.

- Ud over ham, kan jeg huske, at vi dansede limbo natten til lørdag backstage. Der fandt vi ud af, at træflis virkeligt er et møgunderlag til den slags, griner Bjerregaard.

Det er en episode også forsangeren fra The Floor Is Made Of Lava, Tobias Kippenberger, kan huske. Han giver samtidigt Bjerregaard ret i, at Springsteen var noget af det vildeste på dette års festival.

- Jeg har længe gået og drømt om at se en koncert med ham live. Og det både indfriede og oversteg mine vildeste forventninger. Jeg var underholdt i alle tre timer, fortæller Kippenberger.

- Backstage havde vi også en ret grineren oplevelse, da vi væltede en bænk. Vi fortrød ret hurtigt og ville rejse den igen. Men så var vi ved at blive smidt ud, og vagten tog et billede af mit armbånd. Går egentlig bare og venter på min dummebøde, griner han.

Sangerinden Sys Bjerre vil også gerne bidrage med en Roskilde-anekdote fra dette års festival. Hun tror aldrig, hun vil glemme det år, hvor hele hendes lejr faldt i søvn under en Orange-koncert.

- Hele lejren faldt i søvn under The Roots, selvom de spillede virkeligt højt. Vi var bare så smadrede. Men efter en halv time vågnede vi alle sammen synkront, og så dansede vi videre, fortæller sangerinden.

Backstage er der så småt ved at være tømt ud i mængden af kendisser, men der dukker fortsat nye hoveder op, der skal deltage i DJ Statics omfattende sæt, når han lukker ned på Arena-scenen fra klokken 24 til 03.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.