Kendt cougar og popdreng udvider familien

Den tidligere X Factor-dommer Cheryl Fernandez-Versini på 33 år og One Direction-stjernen Liam Payne på 22 år har fået en lille hund.

11 års aldersforskel er ingen hindring for Cheryl Fernandez-Versini og Liam Payne.

Den 33-årige tidligere X Factor-dommer og den 22-årige One Direction-stjerne er så stormende forelskede i hinanden, at de to nu har udvidet tosomheden med en lille hund.

- Vores nye familiemedlem. Han er mere end nuttet. Hunden er også sød, joker Fernandez-Versini til et Instagram-billede af Liam Payne, der har den lille hund stående på sin brystkasse.

Cheryl Fernandez-Versini har tidligere været gift med den engelske landsholdsspiller Ashley Cole og er teknisk set stadig gift med den franske forretningsmand Jean-Bernard Fernandez-Versini.

I starten af året faldt hun dog for den 11 år yngre hjerteknuser, og parret stod officielt frem sammen på den røde løber til et gallaarrangement i Paris i maj måned.

Parret havde dog allerede mødt hinanden tilbage i 2008, da han var blot 14 år gammel, og hun var 25 somre. Det skete, da Fernandez-Versini sad i dommerstolen på den britiske udgave af X Factor, hvor Payne gik til audition.

Den unge fyr fik et afslag, men vendte tilbage to år senere, hvor han sammen med fire andre unge gutter blev sat sammen i boybandet One Direction.

Sammensætningen stod X Factor-skaberen Simon Cowell blandt andet bag, og han har senere udtrykt sin begejstring over det nye kærestepar.

- Jeg var til en middag sammen med dem, og de opførte sig som to forelskede teenagere. De var så søde, glade og afslappede sammen, sagde han til avisen The Sun i februar.

Se Cheryl Fernandez-Versinis billede af Payne og hunden her: https://www.instagram.com/p/BHpTcHmg1Gw/?taken-by=cherylofficial

/ritzau/FOKUS

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.