Kendt Sæbyvirksomhed overtager Iveco bygning.

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Det første element bliver sat på plads i Harde Ståls nye domicil. Foto: Tommy Thomsen

Harde Stål ApS er nu også blevet en del af en række virksomheder i Sæby der må finde mere plads for at øge produktionen.

Virksomhedens ejer, Poul Harde, oplyser at han har købt Vandløsvej 4, hvor der tidligere var Iveco Lastvognsværksted.

- Da afsætningen er inde i en god udvikling, har vi allerede nu valgt at fremtidssikre vores pladsbehov ved nu at opføre to tilbygninger i sammenhæng med den eksisterende bygning så vi i alt kommer til at råde over i alt 3.000 m2, siger Poul.

Harde Stål har i dag til huse på Tranåsvej, men flytter fra nytår til de nye lokaliteter.

- Vi får her dobbelt så meget plads som muliggør en mere effektiv produktion.

En stor del af produktionen er fremstilling af et bredt udvalg af støbejerns dæksler til underjordiske installationer, primært til fjernvarmeværkerne i Danmark og Sverige er de store aftagere.

- Vi har fået godkendt nogle patenter der sikrer et godt arbejdsmiljø i brugen af vore produkter, smiler en tilfreds ejer.

- Vi har siden 2009 kun oplevet at omsætningen er gået en vej - op, hvilket skyldes at vi har været heldige at få et godt samarbejde med Gustaf Fagerberg, der markedsfører og sælger vores produkter ligesom et stigende afsætning går til blandt andet Roblon og MAN diesel som vi er underleverandør til.

Vi er pt. 9 medarbejdere og jeg håber at vi kan fortsætte den positive udvikling så vi skal ansætte flere folk, siger Poul Harde.

Men han oplever desværre at det er vanskeligt at finde kvalificerede maskinarbejdere som han ser som den største hindring for vækst.

- Vi er en lille fleksibel virksomhed der hurtigt kan omstille os til efterspørgslen og vore produkter er i orden, slutter en meget målrettet Poul Harde.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.