Kendt tv-vært sviner Bendtner

Mavepuster til Bendtner i forbindelse med pokalkamp mellem Arsenal og Nottingham Forest

Bendtner og Nottingham Forest tabte 0-4 til Arsenal og en tv-vært svinede også lige Bendtner til på twitter. Foto: Scanpix

Bendtner og Nottingham Forest tabte 0-4 til Arsenal og en tv-vært svinede også lige Bendtner til på twitter. Foto: Scanpix

LONDON:Vilde drukture, anholdelser og spirituskørsel.

Listen over fodboldspiller Nicklas Bendtners skandaler er lang, men trods det er den danske landsholdsstjerne kendt for at have en nærmest urokkelig selvtillid og tro på egne fodboldevner.

Men da Nicklas Bendtner tirsdag gik på grønsværen for sin nye Premier League-klub Nottingham Forest, var den engelske tv-vært Piers Morgan ikke imponeret.

Derfor gik tv-værten, som blandt andet er kendt som en del af dommerstaben i det britiske talentshow "Britain’s Got Talent", til tasterne og skrev en digital mavepuster til Nicklas Bendtner.

- Føler mig underligt nostalgisk, når jeg ser Bendtner igen. Havde han blot været en millionendedel så god, som han troede, han var, så havde han været en god angriber, skriver Piers Morgan på Twitter.

Holdt ikke med Forest

At dømme ud fra værtens andre Twitter-beskeder holdt han da heller ikke med Nottingham Forest, da holdet tirsdag mødte Bendtners tidligere klub Arsenal i Ligacuppen. En kamp som Nottingham Forest tabte 0-4.

Nicklas Bendtner har ikke kommenteret på de hårde ord fra Piers Morgan.

Angriberen har de senere år haft en turbulent fodboldkarriere og blev i slutningen af april fyret fra sin kontrakt i Bundesliga-klubben Wolfsburg.

Efterfølgende gik Nicklas Bendtner uden klub, ind til han i begyndelsen af september skrev under på en toårig kontrakt med Nottingham Forest.

/ritzau/FOKUS

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.