Kenneth Emil: Ikke oppe på mesterskabsniveauet

AaB kan sikre et vinterhi blandt de tre øverste med en sejr over Brøndby

Kenneth Emil Petersen og Rasmus Würtz (th.) er enige om, at AaB har spillet bedre. Foto: Lars Pauli <i>Lars Pauli</i>

Kenneth Emil Petersen og Rasmus Würtz (th.) er enige om, at AaB har spillet bedre. Foto: Lars Pauli Lars Pauli

AALBORG:35 mål i 16 kampe har gjort AaB til det suverænt mest scorende mandskab i Alka Superligaen, og søndag eftermiddag klokken 16 kan nordjyderne sikre et vinterhi i toptre med en udesejr over Brøndby.

En sprudlende og skarp offensiv har været en stor del af forklaringen på den øjeblikkelige succes for nordjyderne, men spillemæssigt er der alligevel ikke tale om et nyt højdepunkt for AaB.

- Jeg synes, vi har et godt hold, men vi er ikke oppe på mesterskabsniveauet. Når vi mangler nogle stykker, er der stadigvæk nogle fornuftige mennesker at sætte ind, og vi har også fået udviklet vores spilkoncept, så er vi lidt mere uforudsigelige, siger Kenneth Emil Petersen, der bakkes op af holdets anfører, som ligeledes fremhæver guldsæsonen 2013/2014.

- Jeg tror helt sikkert, at der er perioder, hvor vi har spillet bedre fodbold. Mesterskabssæsonen står stadigvæk klarest for mig. I den tid, hvor jeg har været her, er det den periode, hvor vi har spillet allerbedst. Jeg synes dog absolut, at vi er på vej i den rigtige retning, siger Rasmus Würtz, der ser fine muligheder for en god afrunding på året.

- Jeg synes, vi er gode. Det er dejligt, at vi begynder at vise noget af den stabilitet, som vi har savnet tidligere. Vi skal sørge for at holde skruen i vandet i de to sidste kampe, så vi har et rigtig godt udgangspunkt til foråret, hvor tingene bliver afgjort. Det er ikke nok at præstere i en halvsæson. Hele sæsonen tæller, påpeger Rasmus Würtz.

AaB må se bort fra karantæneramte Kasper Risgård, der sandsynligvis erstattes af Rasmus Jönsson eller Oliver Abildgaard.

Kasper Pedersen blev skånet under dele af lørdagens AaB-træning, men han skulle være klar til at spille mod Brøndby, der er to point efter AaB i tabellen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden