Kenneth Perez: Vil teste mine trænerevner

- Det bliver en stor udfordring, siger Kenneth Perez om jobbet som assistenttræner for Ajax' største talenter.

Kenneth Perez: Vil teste mine trænerevner

Kenneth Perez er i øjeblikket i gang med at finde ud af, om han skal gå efter en karriere som træner.

Den tidligere fodboldspiller har været på trænerkursus og er netop blevet enig med Ajax Amsterdam om, at han i den kommende periode skal være assistenttræner for klubbens talenthold, A1.

- Jeg har lyst til at prøve det og finde ud af, om det er det rigtige. Og om det er noget, jeg kan, siger Kenneth Perez.

- Det bliver en stor udfordring. Jeg kommer til at arbejde med de største talenter i Holland. De skal ud at spille NextGen, fortæller Perez og nævner selv, at det danske stortalent Viktor Fischer er i A1-truppen.

Spørgsmål: Så kommer du måske til at arbejde med Viktor Fischer?

- Måske hvis han bliver på A1. Men det ser ud til, at han måske rykker op i A-truppen, så det er jo endnu bedre for ham, siger Kenneth Perez.

Den pensionerede offensivspiller har i forvejen sin gang i den hollandske storklub, hvor han laver tv. Ved siden af tv-jobbet har Kenneth Perez deltaget i et trænerkursus.

- Jeg har haft en praktikplads i forbindelse med mit trænerkursus, og for et stykke tid siden spurgte Ajax, om jeg havde interesse i at lave noget fast for dem, og vi er så blevet enige om, at jeg skal være assistent på A1, forklarer Kenneth Perez.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.