Kenneth Zohores Cardiff rykker op i Premier League

Selv om det blot blev 0-0 hjemme mod Reading, slutter Cardiff som nummer to i Englands næstbedste række.

Ritzau
Kenneth Zohore kom ikke på tavlen for Cardiff mod Reading, men kunne glæde sig over oprykning til Premier League. Foto: Scanpix/Andrew Boyers
Fodbold 6. maj 2018 15:52

Cardiff City og danske Kenneth Zohore er klar til Premier League.

I sidste spillerunde i The Championship var kravet til den walisiske klub, at den hjemme mod Reading blot skulle have samme antal point, som Fulham fik ude mod Birmingham.

Cardiff fik kun 0-0, men da Fulham samtidig snublede med et nederlag på 1-3, er Cardiff klar til Premier League.

Zohore og kompagni slutter på andenpladsen med 90 point efter Wolverhampton, der allerede var rykket op før søndagens runde.

Zohore havde undervejs i kampen et par store tilbud og var også tæt på at score, men bolden blev reddet på stregen af Reading-forsvaret.

Fulham trækker nitten med 88 point på tredjepladsen og må nu igennem playoffkampene om den sidste plads i Premier League.

Her skal Fulham kæmpe med Aston Villa, Derby og Middlesbrough, der også sikrede sig en plads blandt de bedste seks hold i rækken.

Emiliano Marcondes var eneste dansker i aktion for Brentford i hjemmekampen mod Hull. Til gengæld blev han noteret for en assist til målet til 1-0. Kampen blev 1-1, og Brentford ender på niendepladsen i Championship.

I bunden er det Barnsley og Burton, der følger med Sunderland ned i den tredjebedste række.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...