Kent: En meget smal trup

AaB-træneren håber, at klubben får held til at hente flere nye spillere

AaB-træner Kent Nielsen håber, at der kommer flere spillere i truppen, som han i øjeblikket betegner som værende meget smal. Foto: Michael Koch <i>Michael Koch</i>

AaB-træner Kent Nielsen håber, at der kommer flere spillere i truppen, som han i øjeblikket betegner som værende meget smal. Foto: Michael Koch Michael Koch

AALBORG:Med klubbens U-landsholdsspillere på ferie, Jeppe Curth til eksamen og Rasmus Würtz, Jakob Ahlmann og Kasper Bøgelund på skånekost kunne AaB’erne blot spille fem mod fem i slutningen af tirsdagens træningspas. Dermed bliver klubbens smalle trup voldsomt udstillet under den første træningsuge, der dog byder på et besøg fra to mexicanske prøvespillere.

AaB har gennem foråret scoutet i divisionerne, og Kent Nielsen erkender, at der er lavet en liste over potentielle forstærkninger.
- Men vi er underlagt de økonomiske muligheder, og de er ikke særlig store for os lige nu, siger cheftræneren, som ikke vil afvise, at der i løbet af denne uge kommer endnu en spiller til prøvetræning.
- Det er bestemt ikke usandsynligt, og vi er også mere åbne over for det, fordi vi har nogen som skranter lidt for øjeblikket.
Kent Nielsen vil ikke komme nærmere ind på, hvor mange navne der er på listen over potentielle AaB-spillere.
- Men i vores situation er det primært kontraktfrie spillere, hvor vi ikke skal betale transfersum. Som nu for eksempel Rasmus Thelander, som vi havde haft på blokken længe. Jeg vil ikke afvise, at vi kan hente en eller to spillere på samme måde. Det er da i hvert fald mit håb, at vi bliver flere end de 19 markspillere og to målmænd, vi har i øjeblikket for det er en meget smal trup, lyder det fra Kent Nielsen.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.