Kent glæder sig over nullet

AaB fik trænet kynismen mod Odd

13
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Martin Damgård

AALBORG:AaB fik ikke en sejr i generalprøven forud for torsdagens Europa League-møde med Club Brugge, men 0-0-kampen mod norske Odd opfyldte et væsentligt succeskriterium hos cheftræner Kent Nielsen.

- Vi havde en mission om, at vi gerne ville spille til nul i dag. Vi fik øvet os i at være kyniske, og det kan vi helt sikkert bruge til noget. Som det har været i andre europæiske kampe, kommer vi til at møde et hold, der vil have bolden mere end os, så det er selvfølgelig noget, vi har haft fokus på, siger Kent Nielsen.

Og selv om AaB’erne med fredagens nulløsning afslutter forberedelsfasen med fire kampe uden sejre, er cheftræneren helt rolig, inden det torsdag bliver alvor.

- Jeg føler, vi står stærkt. Det her var ikke den bedste testkamp, vi har spillet, men det var heller ikke den værste. Vi ved godt, at det er påkrævet, at vi kommer op på vores højeste niveau, hvis vi skal have en chance mod Brugge, men det tror jeg også på, vi kommer. Vi står fint rustet, siger Kent Nielsen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.