Kent Nielsen forstår ikke lukkethed

AaB-træneren undrer sig over den meget lukkede tilgang i den danske EM-lejr

Kent Nielsen undrer sig over, at landsholdet lukker træningen i fire dage. Foto: Torben Hansen <i>Foto: Torben Hansen</i>

Kent Nielsen undrer sig over, at landsholdet lukker træningen i fire dage. Foto: Torben Hansen Foto: Torben Hansen

KOLOBRZEG:Der slipper intet ud fra den danske landsholdslejr i Polen, hvor træningen fortsat er hermetisk lukket forud for åbningskampen mod Holland lørdag. Den tidligere landsholdsspiller og nuværende cheftræner i AaB, Kent Nielsen, har også prøvet at lukke træningen i AaB nogle få gange. Men han synes, at det er usædvanligt, at Morten Olsen lukker helt ned for omgivelserne i fire dage. - Det kan selvfølgelig være et signal om, at han er usikker på nogle ting, men det kan også være, at han er helt sikker på sin startopstilling og bare vil træne meget taktisk. Men man kunne jo godt vælge at holde noget af træningen åben og så først lukke, når man eksempelvis skal øve dødbolde den sidste halve time af træningen, siger Kent Nielsen.

En lille stressfaktor

Når Morten Olsen alligevel vælger at rulle jerntæppet helt ned, så tror AaB-træneren også, at det kan handle om, at han vil give spillerne fuldstændig ro.- I mange udenlandske klubber ved jeg da, at de er glade for, at der ikke står journalister til træning hver eneste dag. Der bliver jo tolket rigtig meget på de ting, der sker til træningsbanen. Så det kan være en lille stressfaktor, siger han. Kent Nielsen følger selv EM-slutrunden fra tv-skærmen hjemme i privaten.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.