Kent Nielsen jonglerer rundt om DM-titel

Inden nøglekampen mellem FC Midtjylland og AaB er DM-guldet ikke et tema for AaB-træner Kent Nielsen.

AaB kan i aften med en sejr over Superligaens førerhold FC Midtjylland bringe sig blot to point fra førstepladsen.

Derfor er det jyske topopgør det mest interessante opgør i 22. spillerunde.

AaB-træner Kent Nielsen glæder sig til topkampen, hvor der formentlig vil være næsten 14.000 tilskuere på lægterne.

- Vi ser frem til kampen, og vi håber på et fyldt Aalborg Stadion. Og hvis der er noget, fodboldspillere brænder for, så er det at spille kampe, hvor der er meget på spil, og som der er nogle fantastiske rammer omkring.

- Men vi er rationelle. Vi ved godt, at uanset resultatet så er der ingenting, der er endeligt afgjort. For der vil være 11 kampe tilbage, påpeger Kent Nielsen.

Den tidligere europamester ved, hvordan man vinder titler. Og han understreger, at det ikke er af strategiske årsager, at AaB ikke melder hårdere ud omkring mulighederne for at vinde DM-guld i år.

- Det er stadig vores mål at spille i Europa efter sommerferien. Det holder vi fast i. Afhængig af slutresultatet kan vi gøre vejen kortere.

- Vi ved, at hver eneste gang, at vi vinder en kamp, så er vi tættere på det mål. Og så kan det godt være, at vi på et eller andet tidspunkt i slutfasen skal justere på de forventninger.

- Men her 12 kampe før sæsonafslutning holder vi fast. Også selv om vi er oppe imod nummer et, og hvis vi slår dem, så er vi ikke så langt fra førstepladsen. Men der er stadig mange kampe igen, fastholder Kent Nielsen.

AaB vandt DM-guld i 2008, men guldsnakken har i denne sæson ikke været et tema i AaB. Endnu.

- Vi er ikke nået så langt i vores tankegang endnu. Undskyld mig. Vi ved dog, at hvis vi slår FCM, så kommer FC København og Brøndby heller ikke tættere på os.

- Så er vi en kamp tættere på. Samtidig er vi tættere på FCM, og så har vi måske fået samlet holdene i toppen. I vores verden er Europa det, som fylder meget.

- Der er en masse, der ikke forventer, at vi løber med Danmarksmesterskabet. Med god grund. For vi står med et hold, hvor der er en masse spillere, der ikke har prøvet det her før.

- Så alle de spekulationer om guldet overlader vi trygt til andre. Vi må se i slutfasen, om vi kan gå efter noget mere, lyder det fra Kent Nielsen.

Kampen mellem AaB og FCM går i gang i dag klokken 17.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.