Kent Nielsen: Koval er ikke årsag til nederlaget

OB-træneren vil ikke udpege en skidt spillende Maksym Koval som syndebuk i nederlaget til Brøndby.

Søndag aften slog Brøndby hjemmeholdet OB med 5-2 i Alka Superligaen. Og det var den første halve time, der var udslagsgivende, mener OB’s træner.

- Vi tabte vel kampen i den første halve time, hvor de fik lidt for god plads. Vi var ikke så aggressive, som vi burde være i den fase. Vi havde nogle muligheder i slutningen af halvlegen.

- Anden halvleg blev på Brøndbys præmisser, hvor de kontrollerede kampen hjem. Vi forsøgte igennem hele anden halvleg, men løb tør for kræfter og idéer, siger Kent Nielsen.

Målmand Maksym Koval så skidt ud på alle tre Brøndby-scoringer i første halvleg, men Kent Nielsen mener ikke, at nederlaget var ukrainerens skyld.

- Man vil næsten altid kigge på målmanden, når man taber så stort, og det var for mange mål at lukke ind, men jeg føler ikke, at det var Maksym Kovals skyld, at de scorede så mange mål.

- Der var andre ting, hvor vi burde have ageret anderledes. Vi var ikke stærke som hold og i duelspillet. Det har vi desværre prøvet før, da vi generelt har problemer i duellerne, siger Kent Nielsen.

At det var de første 30 minutter, som afgjorde kampen, var hjemmeholdets anfører enig med træneren i.

- Vi kom foran, men den første halve time var slet ikke god nok. Anden halvleg var bedre, men det var sådan, at de kunne være tilfredse med at stille sig tilbage.

- Vi scorede til 2-4, men det, at de scorede det femte mål, gjorde, at det kom til at se rigtig skidt ud, siger Hallgrimur Jonasson.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.