Kent Nielsen: Meget, meget højt niveau

AaB spillede den hidtil bedste kamp i opstarten mod Shakhtar Donetsk

Cheftræner Kent Nielsen var tilfreds med kampen mod Shakhtar Donetsk. Foto: Lars Pauli <i>Lars Pauli</i>

Cheftræner Kent Nielsen var tilfreds med kampen mod Shakhtar Donetsk. Foto: Lars Pauli Lars Pauli

SAN PEDRO DEL PINATAR: Det var ventet, at AaB ville få det svært i de første testkampe på træningslejren i det sydøstlige Spanien.

Den første kamp resulterede i et nederlag på 2-4 til russiske CSKA Moskva, og lørdag aften tabte AaB så 1-2 til ukrainske Shakhtar Donetsk i en kamp med mange opløftende momenter.

- Træningskampe drejer sig også om at skabe resultater, og vi er rigtig, rigtig ærgerlige over, at det ikke lykkedes. Vores spil var ellers på et meget, meget højt niveau, og med en anelse mere dygtighed og lidt held havde vi også som minimum fået uafgjort, siger cheftræner Kent Nielsen.

Så dygtige ud

Cheftræneren havde noteret fremgang i begge ender af banen. Der var også færre personlige fejl, hvis man sammenligner med CSKA-kampen, selvom et boldtab fra Kasper Risgård blev udslagsgivende for ukrainernes sejrsmål.

- Det var meget disciplineret, og vi var i stand til at gøre det enormt svært for Shakhtar, når de skulle skabe chancer. Jeg synes også, at vi så dygtige ud i omstillingerne og det fremadrettede spil med bolden, lyder det optimistisk fra Kent Nielsen.

AaB har stadigvæk chancen for at få en sejr med hjem fra opholdet i San Pedro del Pinatar. Mandag skal nordjyderne møde Torpedo Moskva i den sidste testkamp på spansk græs.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.