Kent Nielsen: Skal håbe på uafgjort

AaB-træneren og EM-helten fra 1992 tvivler på, at Danmark kan besejre tyskerne i skæbnekampen

Kent Nielsen kan ikke selv dirigere med landsholdsspillerne i aften, og han tror, de får det svært. Foto: Grete Dahl

Kent Nielsen kan ikke selv dirigere med landsholdsspillerne i aften, og han tror, de får det svært. Foto: Grete Dahl

LVIV:Han har selv prøvet at være med til at besejre Tyskland. I 1992 var Kent Nielsen med på det danske hold, der sensationelt vandt EM-guld i Sverige efter en finalesejr på 2-0 over de tyske favoritter.

Søndag aften ville den nuværende AaB-træner gerne se en gentagelse, så Danmark er videre til kvartfinalerne ved det aktuelle EM i Polen og Ukraine, men han tvivler på, at det sker.
- Tyskland er et meget meget stærkt hold - både kollektivt og individuelt, og hvis vi lægger hjerterne væk, så bliver det altså uhyggeligt svært at vinde over dem. Jeg tror, at vores håb ligger i, at vi måske kan kæmpe os til uafgjort, siger Kent Nielsen.
Ét dansk point kan også række til en kvartfinale, men det kræver, at Holland vinder over Portugal i gruppens andet opgør, der spilles samtidigt.
- Jeg sagde allerede inden turneringen, at det godt kunne vise sig, at fire point var nok til at gå videre fra en gruppe, hvor alle kan tage point fra alle, og det ser ud til at holde stik, siger Kent Nielsen.
AaB-træneren vil ikke afvise, at Tyskland i 1992 måske undervurderede Danmark en smule, men det kommer ikke til at ske her i 2012.
- Tyskland kan jo stadig ryge ud, og de ved godt, at Danmark har nok kvalitet til at besejre dem, hvis de ikke tager kampen seriøst. Det har jeg også set, at deres trænerteam har pointeret, fastslår Kent Nielsen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.