Kent Nielsen: Vi går efter det

AaB har ikke opgivet håbet om at komme videre i Europa League

Anders Kjærgaard
Pressemøde på Jan Breydel Stadion i Brugge, Belgien. Cheftræner Kent Nielsen (th.) er klar over, at det bliver svært at gå videre. Foto: Martin Damgård
Sport 25. februar 2015 18:30 - Opdateret 25. februar 2015 21:16

BRUGGE: Der venter AaB en særdeles vanskelig opgave, når holdet torsdag skal forsøge at vende 1-3 hjemme i sidste uge til samlet sejr over Club Brugge i Europa League’s 1/16-finale.

Det kræver mindst tre mål samtidig med, at forsvaret skal holde tæt.

- Vi er klar over, at situation er svær. Men vi er taget herned for at få et resultat. Vi vil se, hvordan kampen udvikler sig og handle derudfra. Brugge var gode i den første kamp og fortjente sejren. Vi ved, at vi skal undgå fejl, hvis vi skal have en chance. Vi skal være effektive og have mere kvalitet i vores boldomgang, sagde AaB-træner Kent Nielsen på det afsluttende pressemøde onsdag.

Han fortalte, at han råder over en skadesfri trup og har intensioner om at stille i stærkeste opstilling.

- Vi har ingen skadede spillede. Nicolaj Thomsens træner igen ovenpå sin ankelskade, og Nicolai Larsen er blevet rask. Så hele holdet er fit. Der er tale om en stor kamp for os. Vi har spillet gode kampe i Europa League og vil gerne fortsætte. Det betyder også en del, at vi kan hente point til dansk fodbold. Så en sejr vil betyde meget, også selvom den ikke bliver stor nok til samlet kvalifikation, sagde Kent Nielsen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...