Kent ville være startet med Helenius

AaB’eren får opbakning fra sin cheftræner inden aftenens VM-kvalkamp

Nicklas Helenius får opbakning fra sin træner til at starte aftenens kamp.

Nicklas Helenius får opbakning fra sin træner til at starte aftenens kamp.

AALBORG: Under træningerne i Helsingør har det hele været prøvet af. Nicklas Helenius, Nicolai Jørgensen og Andreas Cornelius har alle været på det ”rigtige” hold under træningsseancerne. Hvem der starter inde i den dødvigtige VM-kvalkamp mod Tjekkiet i Parken i København er dog endnu et spørgsmål. AaB’s cheftræner Kent Nielsen vurderer, at det helt afgørende bliver, hvordan landstræneren tror matchen mod tjekkerne vil forløbe.
- Det kommer an på, hvordan Morten Olsen ser kampbilledet Tror han på et hårdt dansk pres mod et defensivt tjekkisk hold med mange indlæg i boksen, er Cornelius det bedste valg.
- Vurderer Morten, at det bliver en mere åben kamp med en masse spil og flow, har Nicklas en rigtig, rigtig god chance for at starte, konkluderer Kent Nielsen.
Tilbage står Morten Olsen og skal vurdere, hvilket angrebsværktøj han skal hive op af kassen, når Tjekkiet skal brydes ned i aften i den første VM-kvalkamp på den lange rejse mod Brasilien i 2014. Helenius satser på det bliver ham efter det flotte indhop, han leverede mod Slovakiet senest i Odense i testlandskampen.
- Jeg har i hvert fald gjort mit, siger AaB’eren. Og Kent Nielsen er ikke i tvivl.
- Jeg ville selvfølgelig starte med Nicklas, siger han.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.