KEP: Vi skal tilbage på sporet

Statistikken er med AaB, der søndag aften møder Brøndby

Kenneth Emil Petersen giver AaB gode chancer for at hente alle tre point søndag i Brøndby.Foto: Martin Damgård

Kenneth Emil Petersen giver AaB gode chancer for at hente alle tre point søndag i Brøndby.Foto: Martin Damgård

AALBORG:AaB har ikke tabt på Brøndby Stadion siden 9. maj 2010, og de seneste fem kampe mellem de to mandskaber er endt med tre AaB-sejre og to uafgjorte kampe.

Statistikken er dermed med AaB'erne, når de i dag går ind på græstæppet, og når man samtidig ser på, at det er en kamp mellem Superligaens nummer to og Superligaens bundprop, så bør der være tro på, at det heller ikke denne gang bliver til et nederlag.
- Vi ved, at vi møder et hold, der virkelig er klar på at få nogen point snart, men vi vil også meget gerne tilbage på sporet i Superligaen, og vi ved, at vi plejer at gøre det godt derovre, så det har vi en tro på, at vi kan gøre igen, siger forsvarsspilleren Kenneth Emil Petersen.

Kan knække dem

- Vi har en tro på, at vi kan knække dem, efterhånden som kampen skrider frem. Blandt andet mod Horsens var de jo foran med 2-0 og fik alligevel kun uafgjort. Tabellen lyder jo aldrig, så de ligger, hvor de er berettiget til, selvom de nok mener noget andet. Men en 12.-plads klæder da ikke Brøndby, og jeg synes, at de har et godt hold - og nok også bedre end til den placering, siger forsvarsspilleren.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
40.000 kunder uden strøm - beboere hørte stort brag
Luk