Kevin Magnussen glæder sig til Formel 1-test

På tirsdag kører Kevin Magnussen for første gang en officiel Formel 1-test, når han prøves af i Abu Dhabi.

Kevin Magnussen glæder sig til Formel 1-test

Den danske racerkører Kevin Magnussen sætter sig tirsdag ned i en McLaren og skal for første gang deltage i en officiel Formel 1-test.

Det hele finder sted i Abu Dhabi, og 20-årige Kevin Magnussen glæder sig til oplevelsen.

- Ingen kan forstå, hvor vildt det her er for mig. Den første tanke, jeg overhovedet kan huske fra min barndom, var drømmen om at blive verdensmester i Formel 1.

- En naiv tanke, når jeg tænker over det i dag, fordi det her på papiret bare ikke kan lade sig gøre. Alligevel har jeg aldrig tvivlet på, at det ville lykkes - og at jeg selvfølgelig skulle sidde i McLarens racer.

- Der er ikke gået en eneste dag i mit nu 20-årige liv, hvor jeg ikke har tænkt over følelsen af for første gang at skulle ud og prøve denne vildeste racerbil i verden, siger Kevin Magnussen i en pressemeddelelse.

Hans far, Jan Magnussen, er selv tidligere Formel 1 kører og kørte blandt andet for McLaren.

Farmand er også til stede i Abu Dhabi.

- Jeg glæder mig så ubeskriveligt meget, og at have min far med på sidelinjen og få denne oplevelse sammen med ham er også en kæmpe ting for mig. Men testen er langt mere end en fantastisk oplevelse, hvor jeg skal give den gas.

- Jeg skal bevise mit værd for McLaren. Alt, hvad jeg gennem det sidste år har lært af teamet og de erfaringer, jeg har fået i den avancerede simulator, skal nu overføres til praksis.

- Jeg skal være med til at udvikle raceren, så de to nuværende kørere er endnu bedre rustet til sæsonens sidste løb.

- Denne proces er også en ubeskrivelig spændende del af det job, jeg nu kastes ud i, siger Kevin Magnussen, der er en del af McLarens talentprogram.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.