Kevin Magnussen har lært af reserveår hos McLaren

Selv om Kevin Magnussen ikke kører løb for McLaren, er han blevet en bedre racerkører i løbet af året.

Danske Kevin Magnussen er blevet en bedre racerkører i 2015, selv om han ikke har kørt løb for McLaren, hvor han er Formel 1-reserve.

Han har nemlig kunnet bidrage med en masse viden til holdets ingeniører, der modsat har lært danskeren en masse tekniske ting. Det siger han i et interview med autosport.com.

- Selv om det er meget frustrerende ikke at have kørt løb i år, så har jeg prøvet at se på det som en mulighed for at lære. Og faktisk har jeg lært en helvedes masse, siger Kevin Magnussen.

- Jeg har arbejdet intenst med McLarens ingeniører i Woking, og under løbene har jeg været i stand til at fordybe mig mere, end nogen racerkører har tid til.

- Jeg har givet ingeniørerne mere kørerfeedback, jeg skriver detaljerede rapporter om teknikken hver eneste weekend, og jeg har fået god feedback på mine input, siger Kevin Magnussen.

- Så selv om jeg ikke har kørt i år, så har det gjort mig til en bedre kører. Jeg har fået betydelig større viden om tekniske områder, og disse færdigheder vil jeg kunne bruge uanset hvilket hold, jeg kører for, siger Kevin Magnussen.

Ved årets første grandprix i Australien var det planen, at Kevin Magnussen skulle have kørt efter en skade til Fernando Alonso, men kort før grandprixet begyndte, udgik Kevin Magnussen, da hans racer brød sammen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst