Motorsport

Kevin Magnussen slutter sidst i anden træning i Mexico

Kevin Magnussen leverede skuffende tider i begge Formel 1-træninger fredag før søndagens grandprix i Mexico.

Kevin Magnussen er nummer ni i den samlede stilling i Formel 1, inden det går løs i grandprixet i Mexico søndag. Foto: Andrej Isakovic/Ritzau Scanpix

Kevin Magnussen er nummer ni i den samlede stilling i Formel 1, inden det går løs i grandprixet i Mexico søndag. Foto: Andrej Isakovic/Ritzau Scanpix

Kevin Magnussen (Haas) tankede ingen selvtillid, da der fredag blev kørt to træninger før søndagens Formel 1-grandprix i Mexico.

I første træning måtte danskeren se sig henvist til en placering som nummer 17, og i anden træning sent fredag dansk tid sluttede Kevin Magnussen på sidstepladsen.

Magnussens bedste tid i anden træning lød på 1 minut og 19,670 sekunder, og det var næsten tre sekunder langsommere end Max Verstappen (Red Bull), som var hurtigst. Det var hollænderen også i første træning.

Kevin Magnussens holdkammerat, Romain Grosjean, leverede en tid i anden træning, der rakte til en placering som nummer 12, og her var han næsten et sekund hurtigere end Magnussen.

I første træning sluttede Grosjean som nummer 13.

I det seneste grandprix i USA opnåede Kevin Magnussen en niendeplads, men han blev efterfølgende diskvalificeret for at have brugt for meget brændstof.

Kevin Magnussen er placeret som nummer ni i den samlede stilling med 53 point, mens Grosjean er nummer 13 med 31 point.

I konstruktørernes samlede stilling er Haas nummer fem med 22 point op til Renault på fjerdepladsen efter sværvægterne Mercedes, Ferrari og Red Bull.

Lewis Hamiltons (Mercedes) bedste tid i anden træning rakte til en syvendeplads. Hamilton jagter i Mexico sin femte VM-titel i Formel 1, og hans tid rakte til en femteplads i første træning.

Hamilton er 70 point foran Sebastian Vettel (Ferrari) inden søndagens løb i sæsonens tredjesidste grandprix, hvor der i alt resterer 75 point at køre om.

Derfor skal Lewis Hamilton blot blive nummer syv søndag for at genvinde verdensmesterskabet fra 2017.

Endnu en VM-titel vil bringe den 33-årige brite op på siden af den argentinske legende Juan Manuel Fangio, der vandt sine fem titler i 1951, 1954, 1955, 1956 og 1957.

Hamilton blev første gang verdensmester i 2008, og siden fulgte titlen i 2014, 2015 og 2017.

Kun ikonet Michael Schumacher har flere verdensmesterskaber end Fangio, da tyskeren har vundet Formel 1 syv gange.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst