Aabybro

KFUM&K på charmetur med legetøj

KFUM&K var i går rundt i Aabybro for at lokke nye medlemmer til klubben

Der blev grinet, jongleret og stolpret rundt på stylter, da KFUM & Ks aktivitetsbil i går trillede ind i Aabybro. Første stop var Aabybro Skole, hvor de medbragte legesager skabte glæde i skolegården. Og hvis der var en smule besvær med at komme godt ud af starthullerne, fik børnene, som her Cecilie Freiheit, en hjælpende hånd af blandt andet Lone Sørensen fra KFUM - K, der rejser rundt medaktivitetsbilen.
FOTO: ajs nielsen

Der blev grinet, jongleret og stolpret rundt på stylter, da KFUM & Ks aktivitetsbil i går trillede ind i Aabybro. Første stop var Aabybro Skole, hvor de medbragte legesager skabte glæde i skolegården. Og hvis der var en smule besvær med at komme godt ud af starthullerne, fik børnene, som her Cecilie Freiheit, en hjælpende hånd af blandt andet Lone Sørensen fra KFUM - K, der rejser rundt medaktivitetsbilen. FOTO: ajs nielsen

AABYBRO:Der er rift om børns fritid i dag. Det har den lokale KFUM&K måtte sande i forbindelse med deres aktivitetsklub, Klub AMOK. - Der er mange tilbud for børn i dag, så vi vil gerne gøre lidt opmærksom på os selv, forklarede arrangør og medlem af bestyrelsen, Marie Thomsen. Derfor havde hun og de andre medlemmer sagt ja tak til at få den landsdækkende forenings aktivitets bil på besøg i går. Og traileren med de glade børnetegninger langs siden vakte glæde i skolegården, hvor foreningen gjorde først stop. Leg Regnen dryssede stille ned, men det var ikke nok til at holde børnene fra det legetøj, der gemte sig i trailerens indre: stylter, cykelfødder, bolde til at jonglere med og hockeystave inklusive mål satte gang i aktiviteterne foran skolen. Efter skole blev flere af børnene tilbage for at fortsætte legen. - Der var rigtig mange børn på et tidspunkt, om mange af dem sagde, at de gerne ville komme i klubben i aften. Jeg håber, at vi kommer til at møde nogle af de børn, der ikke kommer i de kristne kredse, for et er jo dem, vi gerne vil have fat i. Også fordi vi gennem klubben viderefører det budskab, som dåben står for, forklarede Marie Thomsen i går, med hætten godt trukket op som værn mod den trommende regn. Ud over at gøre stop ved skolen, parkerede vognen med legetøjet også foran centret hen på eftermiddagen, ligesom den senere havde sidste stop ved sognegården for at sætte lidt ekstra kulr på den ugentlige møde aften i KFUM&K’s klub, Klub AMOK.