Kick Flip og Boneless til juleafslutning i skaterhallen

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

De voksne skatere var i alderen fra 15 til omkring 30 år. Ni af de bedste skatere fra Midt- og Nordjylland var i Thisteds skaterhal.

Tekst & foto: Ole Iversen

Thisted Skaterklub havde i weekenden juleafslutning - med lokale skatere og fint besøg fra skaterteamet The Boss fra Aalborg. Hele dagen blev der, til lyden af høj hiphopmusik, skatet i timevis to klasser, hhv. under og over 15 år, om at vise de fedeste "best tricks" på boardet.

Fra speakerboksen havde Joey Thomsen på imponerende vis styr på alle sportens engelske trick-navne og fyrede dem af i en lind strøm. Mens skaterne havde tid på gulvet til at vise deres "stuff", kvitterede speakeren anerkendende med: "Og vi siger ja-tak", når et fedt trick lykkedes. Det kunne være en kick flip, 50/50, pressure flip 180, board slide eller boneless.

19 deltagere var på boardet foran dommeren, og der var gode præmier i form af skatermerchandise fra sponsorer. Af de 19 deltagere var 10 lokale. Blandt dem var de to unge skatere Dino Haskovic og Magnus Mathiassen. De to elsker at komme i skaterhallen:

- Nogle uger er vi her hver dag, andre lidt mindre. Det er hyggeligt, og der er et godt kammeratskab i hallen, siger 13-årige Dino fra Thisted.

De to skatere kører også, især om sommeren, lidt i byen. Det sker at de slår sig. 14-årige Magnus har dog kun slået sig én gang. Det var ,da han lige var startet:

- Til dagligt kommer 36 faste medlemmer i skaterhallen. Derudover har vi omkring 250, der kommer på dagkort, fortæller Mikkel Gedebjerg fra Thisted Ungdomsskole, der driver skaterhallen bag Thyhallen.

- Det er vigtigt, at også den gruppe af unge har et sted de kan komme. Det er jo ikke alle, der spiller fodbold og håndbold, lyder det fra ungdomsskolepædagogen.

Skaterhallen blev bygget i 2008 af Thisted Kommune.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.