- Kiel er førsteprioritet

Aalborg Håndbold håber på tysk storhold

Så glade var spillerne efter pointet i Ungarn. Tirsdag finder de ud af, hvem der bliver modstanderen i ottendedelsfinalen. Foto: Aniko Kovacs/Scanpix <i>Scanpix Denmark</i>

Så glade var spillerne efter pointet i Ungarn. Tirsdag finder de ud af, hvem der bliver modstanderen i ottendedelsfinalen. Foto: Aniko Kovacs/Scanpix Scanpix Denmark

SZEGED:Mens spillere og ledere fra Aalborg Håndbold mandag kan sætte sig veltilfredse i flyet mod Aalborg efter søndagens mirakuløse uafgjorte kamp i ungarske Szeged, så må direktør Jan Larsen tage flyet i en anden retning.

Han sætter kursen mod Wien i Østrig, hvor der tirsdag trækkes lod til ottendedelsfinalerne i Champions League, hvor Aalborg Håndbold altså nu er med for andet år i streg. Sidste år tabte holdet begge kampe til Barcelona.

Her skal Aalborg parres med enten Barcelona, som man mødte sidste år, Kiel eller det ungarske storhold Veszprem.

- Drømmescenariet er uden tvivl Kiel, for det vil kunne give vores fans en helt unik oplevelse, hvor de også kan tage den korte tur til Tyskland og opleve den helt fantastiske stemning i Sparkassen Arena, og samtidig kan vi igen præsentere et af verdens allerbedste hold i Jutlander Bank Arena. Kan det ikke blive Kiel, napper vi gerne Barcelona igen. Veszprem vil vi gerne undgå. Det er simpelthen et monsterhold og en lang rejse til Ungarn, siger Jan Larsen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.