KIF Kolding tryner Skjern og snupper Super Cup-titel

KIF Kolding København gentog i Super Cuppen holdets seneste sejr over Skjern, som skete i forårets DM-finaler.

I sidste sæson var KIF Kolding København klart bedst i DM-finalerne mod Skjern, som måtte nøjes med sølv.

Torsdag aften var der langt mere jævnbyrdighed og spænding, da Super Cup-titlen skulle uddeles.

Skjern, som deltog i Super Cuppen som pokalvinder, tabte Super Cup-finalen knebent med 22-23 til de forsvarende danske mestre fra KIF Kolding.

Sejren blev sikret på et mål i sidste sekund, da KIF-backen Lasse Andersson fyrede kanonen af i samme øjeblik, som tiden randt ud.

Det var en meget lige kamp, og holdene fulgtes ad frem til stillingen 11-11, men herfra trak Skjern fra til 13-11-føring lige inden pausen.

I anden halvleg scorede Skjerns velspillende Markus Olsson til 16-12, og senere gjorde Kasper Søndergaard det til 18-14.

KIF svarede igen med et par reduceringer ved Konstantin Igropulo og Lukas Karlsson, og så stod det pludselig kun 18-16 til Skjern.

Ved stillingen 20-17 til Skjern havde KIF-spillerne mulighed for at reducere flere gange, men Søren Pedersen tog godt fra i målet.

KIF Kolding fik alligevel reduceret til 19-20, efter at Marcus Cleverly havde erstattet Kasper Hvidt i målet.

Skjern forsøgte at være både kølige og dygtige i slutfasen, hvor blandt andre Markus Olsson tog stort ansvar og øgede til 21-19.

Bo Spellerberg fik dog udlignet til 22-22 med lidt over to minutter tilbage, og Skjern burde tilmed have fået et tominutters udvisning, men den kendelse udeblev.

Og så steg Lasse Andersson op i slutsekunderne og overlistede Søren Pedersen, der nok burde have reddet forsøget.

Dansk Håndbold Forbund (DHF) forsøgte sig i øvrigt med fire dommere på banen, men alligevel følte spillerne ofte, at der var tvivlsomme kendelser, og det brokkede spillerne sig højlydt over.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.