KIF Koldings stortalent er nogle uger fra comeback

Lasse Andersson genoptræner fortsat sine springerknæ, men KIF regner med, at han er tilbage på banen i marts.

Lasse Andersson er tilbage på træningsbanen, men KIF Kolding Københavns stortalent må væbne sig med tålmodighed i nogle uger endnu.

Venstrebacken, der anses som en af de mest lovende unge håndboldspillere i Danmark, har ikke været i kamp siden begyndelsen af december, hvor to springerknæ tvang ham til at tage en pause.

- Han genoptræner, og vi tager det skridt for skridt. Vi har en overordnet plan med ham, men vi er efter hver træning nødt til at se på, hvordan det går, og hvor langt han er, før vi kan gå videre, siger KIF-træner Aron Kristjansson.

Holdkammeraterne i KIF Kolding spiller søndag en vigtig Champions League-kamp mod Barcelonas stjernebesatte mandskab, men den slags oplevelser må den 20-årige storskytte for tiden nøjes med at overvære fra tilskuerpladserne eller ved tv-skærmen.

Aron Kristjansson forsøger at bygge Andersson stille og roligt op.

- Han er i øjeblikket med i nogle forsvarsøvelser under træningen. Hvis alt går, som vi håber, kan vi begynde at tage ham med i angrebsspillet i næste uge. Det er et spørgsmål om at bevare tålmodigheden, for vi skal ikke risikere, at han får tilbagefald.

Hvis alt går vel, er Lasse Andersson tilbage i kamp for det danske storhold, når holdet om præcis en måned spiller den første 1/8-finale i Champions League.

- Vi satser lidt på, at vi har alle mand klar til knockout-kampene i Europa og de afgørende kampe i den danske liga, lyder det fra Aron Kristjansson.

Inden Lasse Andersson blev skadet, nåede han at hamre 45 bolde i nettet i den hjemlige liga.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.