KIF kom endelig i omdrejninger mod Skjern

KIF Kolding København ser langt om længe ud til at have fundet melodien. Det gik ud over Skjern lørdag aften.

KIF kom endelig i omdrejninger mod Skjern

KIF Kolding København havde indtil lørdagens møde med Skjern i Herre Håndbold Ligaen ikke levet op til de forventninger, der har været til dansk herrehåndbolds nye superhold.

Men med en usvigeligt sikker 30-19-sejr i hjemmekampen og en indsats, hvor niveauet var højt hele kampen igennem, ser den jysk-københavnske mesterskabsaspirant ud til at være der, hvor det stjernespækkede holdkort berettiger dem til at være.

Specielt forsvarsspillet hang godt sammen for værterne. Og havde det ikke været for en meget velspillende Tim Winkler i Skjern-målet, havde KIF-spillerne også lavet endnu flere mål.

Selv Skjerns offensive forsvar, der normalt volder de fleste hold store problemer, kunne slet ikke bremse KIF Kolding København, der i svenske Kim Andersson havde en veloplagt kanonkonge.

Med Henrik Møllgårds scoring på frikast efter første halvlegs udløb var gæsterne trods alt kun bagud 10-14 i pausen, men al spænding forduftede, da KIF'erne i begyndelsen af anden halvleg trak fra.

Begge hold måtte i øvrigt undvære en profil i kampen. Skjerns Jesper Jensen er endnu ikke helt på toppen, og hos KIF måtte Joachim Boldsen nøjes med at kigge på med en skade i højre læg.

KIF Kolding København fører ligaen med seks maksimumpoint for tre kampe, nøjagtigt samme antal som Team Tvis Holstebro. For Skjern var det sæsonens første nederlag.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.