KIF-profil efter lussing: Uheldene hagler ned over os

Nederlaget til Tvis ramte hårdt, men Lars Jørgensen afviser, at KIF mentalt er gået på juleferie.

KIF-profil efter lussing: Uheldene hagler ned over os

Flere af KIF Kolding Københavns rutinerede håndboldspillere blev ramt på stoltheden, da holdet tirsdag løb ind i en lussing hjemme mod Team Tvis Holstebro. 23-31 lød nederlaget på i årets sidste hjemmekamp for fusionsklubben.

Det er blandt andet en længere række af skader, der gør, at holdet ikke har præsteret på det seneste. Det vurderer den rutinerede forsvarsprofil Lars Jørgensen.

- Jeg må nok indrømme, at det er en flad fornemmelse, jeg står tilbage med. Det var selvfølgelig ikke et resultat, vi havde håbet på og heller ikke forventet.

- Men jeg synes, vi har været inde i en hård periode, og uheldene har regnet ned over os, hvor der er blevet trukket store veksler på få spillere, forklarer Jørgensen til klubbens hjemmeside.

Trods nederlaget er KIF Kolding København stadig på førstepladsen, der dog kan overtages af Skjern onsdag aften, og meget skal gå galt, hvis ikke holdet skal kvalificere sig til slutspillet.

Men Lars Jørgensen afviser, at spillerne mentalt er gået på juleferie.

- Man skal ikke tro, at vi synes, det var en sjov kamp, og at vi bare pjattede rundt. Det var ikke sådan, vi havde planlagt det. Nogle ting lykkedes, og noget lykkedes overhovedet ikke, siger Jørgensen.

KIF Kolding Københavns næste hjemmekamp finder først sted efter herrernes EM-slutrunde i januar. Holdet møder GOG i Kolding den 29. januar.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.