KIF's unge topscorer: Superfedt i min første DM-finale

Med syv scoringer var 19-årige Magnus Landin topscorer, da KIF København tog stort skridt mod DM-guld.

Den bare 19-årige Magnus Landin valgte den perfekte aften at spille en brandkamp på torsdag.

Med syv scoringer og klinisk effektivitet fra venstrefløjen blev han topscorer, da KIF Kolding København tog et stort skridt mod DM-guldet med 30-24 i den første DM-finale ude over Skjern Håndbold.

- Det var en god kamp for mig. Jeg fik gode bolde at arbejde med fra Bo (Spellerberg, red.) og Lukas (Karlsson, red.), og det er altid lækkert at score så mange mål i en speciel finale. Det var sindssygt fedt at gøre det i min første DM-finale, siger Magnus Landin.

Ellers gav han primært defensiven æren for den klare sejr.

- Jeg synes, vi spillede en rigtig god forsvarskamp, og Kasper (Hvidt, red.) tog mange bolde i målet. Vi spillede også godt angrebsspil, men nøglen lå i forsvaret. Vi holdt dem nede på få scoringer.

Landin vil dog ikke snakke om, at titlen allerede er hjemme. I semifinalen førte KIF også klart mod Aalborg, der alligevel bragte spænding i returkampen.

- Vi skal spille kampen, som var stillingen lige. Vi går ikke ud for at forsvare, men for at vinde på hjemmebane. Vi førte med seks mod Aalborg, og de hentede rimelig mange mål på vores hjemmebane. Det skal ikke ske igen. Det ligger i baghovedet, siger Landin.

Returopgøret spilles i Brøndby søndag aften.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.