KIF-træner: Der venter to tætte opgør mod Team Tvis

KIF Kolding København-træner Peter Bredsdorff-Larsen er tilfreds med at møde Team Tvis i EHF-kvartfinalen.

KIF-træner: Der venter to tætte opgør mod Team Tvis

Team Tvis Holstebro ville gerne have mødt en anden modstander end KIF Kolding København i kvartfinalen i EHF Cuppen.

Men KIF-træner Peter Bredsdorff-Larsen er ganske fornøjet over at møde ligarivalerne fra Holstebro.

- Det er vi da meget tilfredse med. Det er rigtig godt for dansk håndbold, at vi får en dansk deltager i den nye Final4. Og sportsligt ser vi det også som en rigtig god mulighed. Vi undgik en vanskelig udebane i Tyskland i kamp to.

- Jeg tror, vi kan få to meget tætte opgør mod Tvis, men jeg vurderer, at vi har gode muligheder for at vinde over dem både i slutspillet og i denne kvartfinale, siger Peter Bredsdorff-Larsen.

KIF Kolding København vandt grundspillet med 12 point ned til Team Tvis, men styrkeforholdet er mere jævnbyrdigt, end stillingen antyder.

- Team Tvis har vist både sidste år og i år, at de kan slå de bedste. Det har de også bevist i Europa, hvor de på dagen kan spille lige op med de bedste.

- Det er et fysisk meget stærkt mandskab, et homogent hold med dygtige spillere på alle positioner - også spillere med landsholdserfaring.

- Det er en god blanding af ungdommeligt vovemod og kølig rutine. Så det er et meget stærkt mandskab, vi skal møde, vurderer KIF-træneren.

Team Tvis-træner Klavs Bruun Jørgensen har lagt favoritrollen over hos KIF Kolding København, men det tager Peter Bredsdorff-Larsen afslappet.

- Det skal han jo sige. Det er trods alt en gruppevinder, vi skal møde. Jeg tænker ikke så meget på, hvem der er favorit. Jeg ser det som to lige kampe, hvor jeg ikke tror, der bliver den store forskel på hjemme- og udebane.

- Vi vil selvfølgelig gerne vise over de to kampe, at vi trods alt rummer lidt mere erfaring i sådan en sammenhæng, påpeger Peter Bredsdorff-Larsen.

Den første kvartfinalekamp spilles i Brøndby i weekenden 20./21. april, og ugen efter har Team Tvis Holstebro hjemmebanefordel.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.