KIF-træner: Vi er videre med friske spillere

Peter Bredsdorff-Larsen tog en kalkuleret risiko i EHF Cuppen og er nu i kvartfinalen med friske spillere.

KIF-træner: Vi er videre med friske spillere

KIF Kolding København tabte de sidste tre gruppekampe i EHF Cuppen, men er videre til kvartfinalerne med en flok friske spillere.

Træner Peter Bredsdorff-Larsen tog en kalkuleret risiko i de sidste gruppekampe mod HC Motor Zaporozhye og Tatran Presov, selv om det ikke var 100 procent sikkert, at KIF ville spille sig i kvartfinalerne.

- Da vi slog Presov og Rhein-Neckar i det første opgør var vi allerede dér med stor sandsynlighed videre til kvartfinalerne.

- Da vi så tabte udekampen i Rhein-Neckar og manglede et mål for at blive etter i gruppen, så valgte vi at restituere truppen.

- De spillere, der ikke har været helt klar, har vi holdt ude. Sådan var det også i går mod Presov. Vi har holdt 4-5-6 spillere ude, siger KIF-træneren.

Lørdagens nederlag til Tatran Presov betød, at KIF Kolding København lige pludselig var afhængig af udfaldet af nogle af kampene i de øvrige grupper for at blive blandt de otte kvartfinalehold.

Senere lørdag aften blev kvartfinalebilletten endegyldigt sikret, da tyske Göppingen slog La Rioja fra Spanien med 32-31.

- Man vil gerne selv afgøre tingene. Vi var da bekymrede, for vi skulle jo bruge et resultat i går eller i dag, for at gå videre.

- Men vi var ikke ude at bede om overraskelser. At Göppingen kun vandt med et mål over La Rioja var en overraskelse, men det betød, at vi kom videre.

- Vi ville gerne selv have afgjort det, men når vi ikke gjorde det, så fik vi afviklet kampene på en måde, så vores spillere nu er klar, siger Peter Bredsdorff-Larsen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.