Kikkasser, masker, fastelavnsris og ...

I dag, torsdag, er sidste dag med tilbud om husflidsprojekter for børn og voksne på Thisted Museum - ideer er der nok af

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Jasmin Gundersborg fra Hanstholm og hendes bror Jon i baggrunden fremstillede bl.a. disse masker i går på vinterferieværkstedet på Thisted Museum.

Tirsdag kom der 30-35 børn med deres voksne, onsdag blev det til en enkelt familie. Men chancen er der endnu i dag, torsdag. På Thisted Museum i Jernbanegade forstås, hvor Tove og Eva og Line slår dørene op for børn og deres voksne, som gerne selv vil have fingrene i f.eks. en maske eller et ris til fastelavn. Det kan også være de populære kikkasser, hvor projektet onsdag var en fodboldbane, mens det tirsdag havde været en landbrugsbedrift med nypløjede marker. Og det er i hvert fald ikke ideer, der mangler. Har du dem ikke selv med, så har de tre museumsfolk masser af dem. Det nød Heidi Gundersborg fra Hanstholm og hendes to børn Jon og Jasmin godt af onsdag, ligesom kustode Tove Nielsen havde taget sit barnebarn Liv Vangsgaard, Villerslev, med. Hun sørgede hurtigt for at blive pyntet med de roser, der ellers skulle have siddet på et fastelavnsris ... Men ideen med værkstedet er jo blot at vise, hvor meget kan selv. Frem for til fastelavn at købe de samme prinsesse- eller sørøverdragter som alle de andre børn, for så vinder man jo i hvert fald ikke præmien for at være bedst udklædt.

Forsiden