Kilden udstiller sten og tegninger

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Marianne Stenbergs tegninger kan også ses på Kildens forårsudstilling. Privatfoto

REBILD:Traditionen tro inviterer Østhimmerlands Kunstforening Kilden til kunstudstilling i forbindelse med den årlige generalforsamling.

Udstillingen ferniseres torsdag 2. marts kl. 19 i Medborgerhuset i Terndrup, hvor der er generalforsamling kl. 19.30.

Udstillingen er også åben lørdag og søndag 4. og 5. marts, begge dage kl. 14-17.

Udstillerne er denne gang Poul Kidmose og Marianne Stenberg.

Poul Kidmose har arbejdet med stenskulpturer de seneste 25 år. Ved at arbejde i sten kombinerer han sin håndværksmæssige baggrund som murer med det at skabe noget i et materiale, der rummer mange muligheder både i farve og bearbejdningsform. Poul Kidmose vil gerne fortælle en historie med sine skulpturer, som samtidig giver oplevelser for flere sanser - en poleret sten er det næsten umuligt at holde fingrene fra.

Marianne Stenberg er kendt for sine store tegninger, hvor der åbnes for de hallucinerende sluser, og hvor stregen løber løbsk i et gennemtænkt univers uden begrænsninger, lyder det blandt andet i kunstforeningens beskrivelse.

På generalforsamlingen vil formand Birthe Marie Müller aflægge beretning, kasserer Bodil Møgelmose gennemgår regnskabet, og så er der diverse valg.

Bodil Winther modtager ikke genvalg, men det gør Birthe Marie Müller, Bodil Møgelmose og Kirsten Pedersen samt suppleanterne Marianne Melbye og Hanne Præst Jørgensen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.