Kilt, golf og whisky

Stort stævne i Gatten

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Peter Kjær fra Pernod Ricard indførte deltagerne i whiskysmagningens forunderlige verden.

Kilt, golf og whisky. Det er de tre vigtigste ingredienser, når Himmerland Golf & Country Club lægger bane til den årlige Ballantine's Golf Open. I år drog 108 spillere i dyst på Himmerland Old Course med turneringsformatet "am/am", hvor fire spillere udgør et hold, og de tre bedste stablefordscores på hvert hul tæller som holdets score. Under runden blev deltagerne budt på små flasker fyldt med de gyldne, skotske dråber. Om det var dét, der gjorde udslaget, vides ikke, men flotte resultater blev i hvert fald halet i land. Efter runden havde deltagerne mulighed for at købe spændende Ballantine's drinks til særpriser i Jacobsen Bar & Snack Lounge. Peter Kjær fra Pernod Ricard afviklede en whiskysmagning for alle interesserede, der blandt andet lærte, hvordan man hilser pænt på sin whisky og hvorfor det kan føles som om en whisky "bider". Derpå fulgte en middag i Arkaden - og herunder kunne dagens turneringsleder Maria Fjelstrup Kallesø - godt bistået af Peter Kjær - fordele de mange præmier. Efter middagen tog Lune Carlsen & Co. over og bidrog til den festlige stemning. Sådan blev præmiefordelingen: 1. Hold 1 - Martin Bugtrup Kristensen, Jesper Minke Mikkelsen, Søren Nygaard og Morten Pedersen: 118 point 2. Hold 23 - Svend Hansen, Hanne Dalsgaard, Steve Hansen og Dorte Bühl Hansen: 116 point 3. Hold 16 - Poul-Erik Mathiesen, Patrick Hansen, Jeppe Hansen og Jan Willendrup: 114 point 4. Hold 6 - Suzette Hansen, Karina Sondrup, Tina Poulsen og Anna-Grete Leth: 112 point På 8. hul og 13. hul var der supplerende konkurrencer i præcision, og nærmest pinden på disse huller kom henholdsvis Jørgen Nielsen med 3,60 m og Ernst Hansen med 1,52 m. De kunne begge hjembringe en tre liters flaske Ballantines for præstationen.